Reglas de mantenimiento de la máquina empacadora automática de gránulos



Automatisk granulatpakkemaskine efter en periode med kontinuerlig drift er det også bedst at vedligeholde, efterse og vedligeholde regelmæssigt. Derfor giver de tilhørende vedligeholdelsesprocedurer og -metoder rimelige forholdsregler:

1. Kontroller regelmæssigt udstyrets mekaniske dele, snekkegear, bolte på smøreblokken, lejer og andre roterende dele for fleksibel rotation og alvorligt slid. Efter opdagelse skal vedligeholdelse udføres i tide og ikke bruges.

2. Automatisk granulatpakkemaskine skal bruges i et tørt og rent miljø og bør ikke bruges i et miljø, der indeholder ætsende gascirkulation til kroppen for at undgå beskadigelse af udstyrets struktur.

3. Når maskinen bruges eller stoppes, skal opbevaringsboksen tages ud til rengøring, og de resterende materialer i tragten skal rengøres og derefter installeres, klar til næste brug.

4. Hvis automatisk granulatpakkemaskine er ude af drift i lang tid, skal hele maskinen tørres af og rengøres. Den glatte overflade på maskindelene er belagt med rustfri olie. Samtidig tilsættes de strukturelle dele med smøreolie, og kluden kan dækkes godt for at undgå miljøforurening.
/landing/automatic-granule-packing-machine.html