Κανόνες συντήρησης της αυτόματης αυτόματης μηχανής συσκευασίας κόκκων



Αυτόματη μηχανή συσκευασίας κόκκων μετά από μια περίοδο συνεχούς λειτουργίας, είναι επίσης καλύτερο να συντηρείται, να αναθεωρείται και να συντηρείται τακτικά. Ως εκ τούτου, οι σχετικές διαδικασίες και μέθοδοι συντήρησης παρέχουν εύλογες προφυλάξεις:

1. Ελέγχετε τακτικά τα μηχανικά μέρη του εξοπλισμού, τα ατέρμονα γρανάζια, τα μπουλόνια στο μπλοκ λίπανσης, τα ρουλεμάν και άλλα περιστρεφόμενα μέρη για εύκαμπτη περιστροφή και σοβαρή φθορά. Μετά την ανακάλυψη, η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιείται εγκαίρως και να μην χρησιμοποιείται.

2. Η αυτόματη μηχανή συσκευασίας κόκκων πρέπει να χρησιμοποιείται σε ξηρό και καθαρό περιβάλλον και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιβάλλον που περιέχει διαβρωτική κυκλοφορία αερίου στο σώμα για να αποφευχθεί βλάβη στη δομή του εξοπλισμού.

3. Όταν το μηχάνημα χρησιμοποιείται ή σταματά, το κουτί αποθήκευσης πρέπει να αφαιρεθεί για καθαρισμό και τα υπόλοιπα υλικά στη χοάνη πρέπει να καθαριστούν και στη συνέχεια να εγκατασταθούν, έτοιμα για την επόμενη χρήση.

4. Εάν η αυτόματη μηχανή συσκευασίας κόκκων είναι εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ολόκληρο το μηχάνημα πρέπει να σκουπιστεί και να καθαριστεί. Η λεία επιφάνεια των εξαρτημάτων του μηχανήματος είναι επικαλυμμένη με αντισκωριακό λάδι. Ταυτόχρονα, τα δομικά μέρη προστίθενται με λιπαντικό λάδι και το ύφασμα μπορεί να καλυφθεί καλά για να αποφευχθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος.
/landing/automatic-granule-packing-machine.html